У Рівному розчищали хащі над Устею (ФОТО)

Результат роботи - на світлинах

Сьогодні відомий веломандрівник, організатор івентів та майстер фото- і відеозйомки Юрій Ойцюсь опублікував у соцмережі Фейсбук пост про свою "прогулянку" Зеленою стежкою Рівного.
Ось, як він прокоментував зроблену роботу(орфографія і пунктуація збережені):
Дорога додому ) Розчистили добрий шмат, але три дерева перед Басівкутською вже не було сил, було нас троє та двоє дітей,ще десь фоткалась аграрна партія, але вони десь пропали через пів години роботи, мали косити, щось трішки покосили і зникли.
 
Наступного тижня можливо буде ще вихід, потрібна мотокоса з залізним лезом, бо багато кропиви, золотарника і т д, зараз там просто потрібно навести красу та прибрати сміття.
 
На рахунок проекту кажу відразу: я не потягну. Подача документів має бути від спеціаліста, реально там потрібно зробити стежки, прибрати, та прочистити підлісок, це перше що потрібно зробити, далі вже підуть прикрашання.
 
В ідеалі зробити парк-заказник, зробити огороджені дикі зони, де буде тусити птаство та звірина, вийде такий собі зоопарк навиворіт, нормальна європейська практика, комфортно і звірям і людям. Саме головне звісно якісні доріжки по яким можуть пересуватись крім мтб велосипедів візочки людей з обмеженими можливостями. Місця одним словом гарні, в спеку там добре, якщо мати ще чисту річку це був би рай ) Дуже важливо зазначити що це зелена зона з якої надалі можна зробити парк, щоб знову в громади з під носа не увели парк в центрі міста.
Долучилися до доброї справи  Igor Pastushenko та Evgen Yarosh та двоє дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень