У Рівному ремонтують тротуари, двори та дороги

І продовжують витягувати люки

Рівненські шляховики продовжують діставати з-під свіжого асфальту каналізаційні люки. Їх кілька тижнів тому залили асфальтобетонною сумішшю. Роботи зацікавили рівнян, які опублікували фото цього процесу у себе на сторінці у Facebook. Пояснення шляховиків тут.

Такі ж роботи цього тижня проводитимуть і на вулиці Матросова. Про це розповідає керівник рівненського міськШЕУ Віктор Климук.

Крім того, ремонт асфальтного покриття роблять біля залізничного вокзалу. На сьогодні там завершили роботи по фрезеруванню, сьогодні продовжується поточний ремонт привокзальної площі.

Крім того.ю триває поточний ремонт вулиці Старицького, капремонти пішохідних зон на вулиці Князя Володимира та на Грушевського.

Наступного тижня у Рівному почнуть класти асфальт на вулиці Пушкіна, 40. Нагадаємо, що тендер на проведення цих робіт провели ще торік. Крім того, у 2017 там підготували територію для прокладання асфальту. Встановили бордюри тощо. Нині шляховики корегують проект робіт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень