У Рівному п’яний водій Range Rover не зміг втекти від поліції

Патрульні притягнули до відповідальності нетверезого водія, який втік з місця ДТП

У ніч проти п’ятниці, 3 листопада, вночі під час опрацювання виклику «пожежа» на вулиці Князя Володимира патрульні помітили автомобіль Range Rover, у якого були пошкодження передньої частини авто, характерні для ДТП.

Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб і виявили у 49-річного водія явні ознаки алкогольного сп'яніння. Також він підтвердив факт вчинення дорожньо-транспортної пригоди за його участю на вулиці Київський.

Водію запропонували пройти тест на визначення стану алкогольного сп'яніння на місці зупинки та у медзакладі, але він відмовився у присутності 2 свідків.

На вищевказаного громадянина було складено протокол за ч 1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння, по відмові) КУпАП.

Пізніше інспектори встановили, що водій Range Rover, проїжджаючи перехрестя вулиць Київської та Відінської на заборонений червоний сигнал світлофора, допустив зіткнення з NISSAN Primera та зник з місця події.

На нього склали 2 протоколи за ст.124 (скоєння ДТП) та 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень