У Рівному прийняли остаточне рішення: дуобуса не буде

Але перевезти до міських кладовищ зможуть усіх охочих

У неділю, 15 квітня, до кладовища «Нове» рухатимуться 170 маршруток і три тролейбуси. Про це раніше говорив начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк. 

Але, на жаль, дуобус на кладовище у Провідну неділю не поїде.

Причиною цьому є неможливість розвороту транспротного засобу. Вчора, вже ближче до вечора, працівники тролейбусного управління робили спроби, аби все ж вирішити цю проблему. Докладніше про це сьогодні, 14 квітня, розказав Віталій Миронюк:

Ми вчора до останнього не втрачали надію, що таки вдасться запустити дуобус, але там рух автомобілів дуже перенавантажений.

 

Вчора ми робили спроби розвороту, тим самим отримали три небезпечні ситуації, викликали поліцейських, аби врегулювати рух транспорту.

Але водії легкових автомобілів не реагують свідомо, дуже великий наплив приватного транспорту, там навіть звичайні маршрутки ледве розвертаються. 

Тож, аби всі охочі змогли відвідати кладовище, до запланованих 170 маршруток ми додамо ще 15. Тобто, 185 маршруток будуть прямувати на кладовище.

За його словами, цього повинно вистачити. А також екіпажі патрульних будуть пильнувати порядок і безпеку на дорозі.

Віталій Миронюк закликав водіїв, які планують їхати в тому напрямку, бути максимально уважними і не забувати про ПДР, аби уникнути дорожніх пригод.

Як рухатиметься громадський транспорт Рівного у Провідну неділю, можете переглянути ТУТ. 

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень