У Рівному привітали військових автомобілістів

Напередодні Дня автомобіліста і дорожника, який в Україні відзначається 25 жовтня, в Рівному командувач військ ОК «Захід» генерал-майор Ігор Довгань привітав підлеглих з професійним святом та подякував офіцерам, прапорщикам, сержантам та солдатам за сумлінну службу.

- Підрозділи військових частин мають на озброєнні автомобільну техніку, адже потреба в її експлуатації є незамінною для виконання багатьох завдань. Особливо це стосується зони проведення Антитерористичної операції, де завдяки вмілій експлуатації та відновленню несправної техніки, здійснення перевезення особового складу, майна та боєприпасів, евакуації поранених та забезпечення прибуття невідкладної медичної допомоги вчасно залежить життя людей. У цей день кращі з кращих воїнів-автомобілістів виконують завдання на передовій. Я пишаюся своїми підлеглими і дякую їм за вагомий внесок у підвищення боєздатності військових частин оперативного командування «Захід», - наголосив генерал-майор Ігор Довгань.

З нагоди професійного свята наказом командувача оперативного командування «Захід», наказами вищих штабів Збройних Сил України відзначено більше сотні військовослужбовців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень