Діяльність одного з найкращих дитбудинків сімейного типу припинили у Рівному

Рішення про це прийняв міськвиконком

Це дитбудинок, який створили ще у  2002 році Інна та Андрій Новосади. Тепер батьки-вихователі попросили припинити діяльність їхнього закладу через свій стан здоров'я.

Начальник служби у справах дітей Рівного Андрій Міщеня розповів, що це - один з перших дитбудинків сімейного типу, які були створені у місті. І він має свої позитивні результати.

П'ятеро здобули вищу освіту з цих діток. Хоча діти були всі проблемні. І переважно це були не наші, не міські діти. Четверо отримали професійно-технічну освіту. Одна дитина закінчила університет у Клайпеді міжнародний. І зараз працює в Німеччині, має власний бізнес.   

Також, за словами Андрія Міщені, нині у Новосадів є п’ятеро внуків. Одна їхня прийомна дитина вийшла заміж за їхнього рідного сина, тому що вони мають двох своїх синів. І тепер Новосади чекають на шостого внука. Тобто життя дитбудинку продовжується у наступних поколіннях.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень