У Рівному виступить зіркова ЛГБТ-пара. Заради кіно

Пара запевняє, що будь-яка добре знята історія зачепить навіть лінивого глядача

У Рівному сьогодні зустріч із популярним режисером та сценаристом. Любителів кіно збирають у головному корпусі НУВГП, що на Соборній. Місце зустрічі - 162 аудиторія, ПРОСТІР.

27 травня о 16:00 та 28 травня о 12:00 у рамках проекту Кіношкола у Рівному майстер-класи проведуть сценарист та режисер Віра Яковенко. Також кінолюбителі зможуть поспілкуватись із продюсером і креативним генератором Людмилою Кириленко.

Цікаво знати!

Людмила – продюсер кіно і телебачення, професійний перекладач німецької мови. Віра – відомий український режисер, у списку її робіт – фільми "Повернути Віру", "Таксі", "Контракт", "Життя на продаж". 

Віра Яковенко на знімальному майданчику телесеріалу "Центральна лікарня"

Людмила і Віра разом виховують сина.

Віра і Людмила створюють документальні фільми про проблеми ЛГБТ. Нещодавно закінчили трилогію про райдужні родини – одностатеві пари з дитиною. 

Фото - "Новое время"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень