У Рівному пройшов чемпіонат України з футзалу серед рятувальників (ФОТО)

Відбулися півфінальні та фінальні матчі

24 лютого в Рівному відбулися півфінальні та фінальні матчі заключної частини Чемпіонату Державної служби України з надзвичайних ситуацій з футзалу, до яких за підсумками першого дня змагань пробилися рятувальники Запорізької, Рівненської, Херсонської областей та Центру швидкого реагування ДСНС України. 

У першому півфіналі серед команд Запорізької та Херсонської областей основний час гри закінчився внічию 2:2. А в серії пенальті путівку у фінал здобули рятувальники Херсонщини. В другому вкрай напруженому півфіналі команда Центру швидкого реагування ДСНС України мінімально з рахунком 2:1 переграла господарів Чемпіонату. 

У матчі за ІІІ місце запоріжани розгромили команду Рівненської області 7:1. У фінальній грі між рятувальниками Херсонської області та Центру швидкого реагування з міста Ромни Сумської області в основний час кожній з команд вдалося вберегти свої ворота недоторканими.

Переможця фіналу визначила серія пенальті. І знову фортуна виявилася на стороні херсонців, які здобули перемогу з рахунком 3:2 та стали чемпіонами ДСНС України з футзалу. 

Нагороджували переможців та призерів начальник Відділу організації фізичної підготовки та спорту ДСНС України Олександр Тарасов, голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов та перший заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Юрій Корецький. Всі спортсмени отримали кубки, медалі та грамоти.

Разом з тим, за рішення колегії суддів найкращим бомбардиром Чемпіонату визнали Антона Лотвиновського і Запоріжжя, а кращим воротарем став Дмитро Холоша з Херсону. Також пам’ятний приз отримав найстарший гравець змагань Сергій Петрук з Житомира.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень