У Рівному пройде «Музейний марафон»

Музейні гостини, виставки, зустрічі, презентація книги та дослідження – на Рівненщині проведуть «Музейний марафон-2016».

Цього року культурне дійство триватиме у Рівненському обласному краєзнавчому музеї з 16 до 23 травня, передає прес-служба Рівненська ОДА.

Перший захід «Музейного марафону-2016» прийме естафету від Дня родини і представить мистецькі доробки сім’ї Мельничуків з Острожчини.

У двадцять п’ятий раз поспіль проходитиме свято «Музейні гостини», яке ознайомить гостей з надбаннями народних майстрів, фольклорних колективів та окремих виконавців.

Завершиться «Музейний марафон-2016» презентацією книги, присвяченої вояку Української Повстанської Армії – Степану Трофимчуку-Недолі.

Програма рівненського «Музейного марафону-2016».

ДОВІДКА

У 2015 році Рівненський обласний краєзнавчий музей започаткував проведення тижня розмаїтих заходів, що відбувались у музейних стінах та території і були присвячені Міжнародному дню музеїв, який відзначається у всьому світі 18 травня. Вони дістали назву «Музейний марафон». Зустрічі, що привернули увагу різної аудиторії, єднали усіх присутніх у любові до справи, якою вони займаються, якій симпатизують. Презентації змінювали одна одну і стали своєрідним ланцюгом єднання музейної спільноти та громади краю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень