У Рівному просять винести за межі міста підприємство, бо забруднює повітря

З цим звернулися до влади міста

Рівнянка Тетяна Логвись у петиції до влади просить

винести за межі міста виробництво підприємства "Акватон", що на бульварі Богдана Хмельницького. 

Пояснює, що це підприємство, яке виробляє проводи, викидає у повітря шкідливі речовини: фенол, трикрезол, формальдегід, пил неорганічний, оксид азоту, оксид вуглицю, ксилол та інші.

Тетяна Логвись зауважує, що

фенол впливає в основному на бронхи і легені, руйнує захист легеневої системи, в результаті шкідливі речовини безперешкодно потрапляють в клітини і викликають гнійні процеси. Крім того, фенол - це канцероген, що викликає патології, тому довге перебування його в організмі може привести до онкозахворювань.

 

Через формальдегід, зазвичай, страждають слизові дихальних шляхів, шлунково-кишковий тракт і центральна нервова система.

 

Розчини трикрезолу подразнюють шкіру, при потраплянні в рот роз'їдають слизові поверхні, з якими стикаються, викликаючи біль, нудоту і блювоту.

І закликає:

Ми, мешканці м.Рівне, вулиць Грушевського, Виговського, Буковинської, бульвару Б. Хмельницького та інших просимо підтримати нашу петицію. 

Поки що під цією петицією підписалися лише четверо рівнян. А для того, щоб петиція потрапила на розгляд влади, таких підписів потрібно 300. Збір підписів триватиме до 28 квітня. 

Підписати петицію можна тут.

До речі, ми також писали, що Найбільше повітря у Рівному забруднює ТОВ «Акватон», – експерти

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень