У Рівному просять мільйон на сцену, куди зможе вийти кожен

Сцену хочуть зробити в ПДМі

Рівняни просять з громадського бюджету гроші на театральну залу для експериментальних постановок тощо. Пропозицію зареєстрували в мережі, де за неї можуть проголосувати мешканці міста. Коштуватиме така зала понад 1млн 200 тисяч гривень. Принаймні так пишуть автори ідеї.

Скористатися сценою зможе будь хто: початківці, одинаки, цілі колективи. Розташувати її планують в Рівненському палаці дітей та молоді із залом 50-100 місць. Ось що пишуть автори про свій проект: 

Мета: забезпечити рівненських митців сучасною малою сценою, придатною для реалізації експериментальних мистецьких проектів з використанням мультимедійних технологій. В колі рівненських митців назріла потреба в сучасно обладнаному, мобільному сценічному просторі на 50-100 місць.

Rivne Open Stage зможуть скористатись як митці-одинаки, так і творчі колективи, як ті, що роблять перші кроки в мистецтві. так і вже досвідчені. А мешканці Рівного зможуть ознайомитись з результатами їхніх творчих пошуків.

Мистецька громада міста отримає сучасний сценічний простір, який стане центром експериментального мистецтва Рівного.

Варто зазначити, що цьогоріч до громадського бюджету подали близько 80 пропозицій на суму майже 47 млн гривень. Rivne Open Stage - одна з найдорожчих пропозицій. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень