У Рівному продемонструють шедеври ковальського мистецтва

Свої роботи рівнянам представить митець Роман Велігурський

15 червня о 17:00 у Виставковій Залі обласної Національної спілки художників України, що на 16 Липня, 2А, відкривається перша персональна виставка відомого рівненського коваля "Жива Лінія”.

Подія відбудеться за підтримки Ніни Кроки

Мистецький шлях рівненського коваля бере початок з 1996 року, коли  Роман закінчив факультет ПДМ, відділення Художній Метал, Львівської Академії Мистецтв.

Того ж року він був відзначений дипломом міжнародного фестивалю ковалів «Hefaiston». У 2007 році для виставки «Oer Kracht», Нідерланди, була створена перша кована скульптура «Харон».

З цієї роботи почалася усвідомлена творча праця над створенням кованих скульптур, ескізів до них та студіювання власних технологічних прийомів. «Жива Лінія» - виставка, що демонструє роботи Романа за 2007-2017 рік.

Його роботи можна побачити на Алеї кованих скульптур, що на Лебединці у Рівному.

Саме Роман Велігурський є одним із натхненників появи у Рівному концептуального мистецтва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень