У Рівному продавець, яка продала алкоголь неповнолітньому, просить скасувати їй штраф

Подала скаргу у міськвиконком

Факт продажу слабоалкогольного напою неповнолітньому продавцем Тетяною Кициляк у магазині «Ватра», що на вулиці Поповича, 13 березня цього року зафіксувала поліція. Склала адмінпротокол про накладення штрафу у розмірі 510 грн. Але жінка платити не хоче.

Говорить начальник міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк:

Вона надала пояснення поліції. Поліція склала протокол. Але протокол вона не підписала. Тому вважає: штраф накладений неправильно, бо протокол не був підписаний і не був складений у її присутності.  Ми - навпаки - вважаємо, що це було зроблено правильно і  штраф - законний. Тобто ми хочемо відхилити цю скаргу.

Оскільки членам міськвиконкому пояснили, що факт продажу алкоголю неповнолітньому засвідчили двоє понятих, і відмова від підпису під протоколом не може бути підставою для скасування штрафу, вони вирішили відмовити продавцю у задоволенні скарги.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень