Сьогодні у Рівному презентують антиутопію "Акваріум"

Автор – Олексій Чупа

У Рівному відбудеться представлення роману-антиутопії Олексія Чупи "Акваріум».

Захід розпочнеться у віторок, 3 листопада, о 19:00 у конференц-залі готелю “Оптіма” за адресою: м. Рівне, вул. Словацького, 9.

Зустріч у Рівному буде присвячена, в основному, саме виходу нової книги “Акваріум”. Однак, як організатори, так і сам автор зазначають, що не вдасться не зачепити й інші сторони творчості та життя Олексія Чупи. Впевнені, що слухачам буде цікаво поспілкуватися із письменником на різні теми та послухати вірші.

ДОВІДКА

Олексій Чупа – письменник із Макіївки. За 2014 рік у нього вийшло аж три прозові книги. Дві з них надруковали у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» та одну – у  літературній агенції «Discursus». Цього ж року у самвидаві вийшла збірка віршів «КОМА», а також (про що ми вже згадували) – роман-антиутопія «Акваріум» у видавництві «Віват».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень