Не кавою єдиною: у Рівному посеред парковки з’явилася мобільна заправка (ФОТО)

Вона розташувалася на стоянці одного із торгово-розважальних центрів на Макарова

АЗС ще не працює, утім, уже встигла здивувати рівнян - поки лише своїм розташуванням.

Дивна вона і для керівника обласної Державної архітектурно-будівельної інспекції Ігоря Мічуди. Він каже, що не пригадує, аби для цього об’єкта давали дозволи.

Утім, так це чи ні – з’ясовуватиме перевірка. Її розпочали відучора, говорить Ігор Мічуда:

- До нас надійшла заява, ми пустили її в перевірку. Інспектори виявили її (АЗС, - ред.) самі. Потім будемо шукати власника, на основі чого поставив, ну, як завжди. Вона мені так само дивна, бо я не пам’ятаю, щоб вона через нас десь проходила.

Отож, зі слів Ігоря Мічуди, скільки триватиме перевірка – залежить від власника, тобто від того, як він з’являтиметься на перевірки:

- Це залежить від того, які власники, як будуть з’являться і скільки часу ми їх будемо ловити.

Утім дозвіл архітектури цій АЗС і не потрібен, оскільки це - мобільна, так би мовити, тимчасова споруда, а не об’єкт будівництва, говорить начальник відділу реклами компанії «Торговий дім SCF» Марина Сєвєрова:

 

- Наш об`єкт не є об`єктом будівництва, тому нам дозвіл від архітектури і будівництва не потрібен. Це - тимчасова споруда. Це мобільна станція, у якої пальне - в контейнері, а не у резервуарі всередині асфальтного покриття, тобто під землею. Це знаходиться зовні. Тому, так, це - мобільна тимчасова споруда. 

З її слів, необхідні дозволи від ДСНС у Рівненській області у них є. Має компанія і дозвіл на викиди забруднюючих речовин від департаменту екології і природних ресурсів Рівненської ОДА.

Марина Сєвєрова каже, що облаштування мобільних АЗС регулюється ДБНами. А згідно із цими нормативними документами у галузі будівництва, такі об’єкти мають розташовуватися не ближче 10-ти метрів від дороги і 50-ти метрів від будівель і споруд.

І ці норми витримані – кажуть у компанії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень