У Рівному поліція контролюватиме …«Океан Ельзи»

Правоохоронці будуть охороняти порядок під час концерту гурту і не тільки

Поліція Рівненської області запускає пілотний проект – створення спеціалізованої групи комунікації. Це 7 працівників управління нацполіції та патрульної поліції, головним завданням яких буде проведення профілактичної роботи з організаторами будь-яких подій. Вона буде спрямована на налаштування співпраці між поліцією та організаторами, а також на попередження небезпечних ситуацій.

Як відзначає начальник відділу управління превентивної діяльності ГУНП Рівненщини Олександр Бортнік, в нашій області такий напрям роботи виконуватиметься навколо заходів, що матимуть велику чисельність:

Основна наша задача - це проведення роз’яснювальної роботи під час масових заходів підвищеного ступеня ризику. Для нашої області найперше - це спортивні заходи і розважальні заходи, що будуть  проходити на території стадіону.

Для прикладу, першим плановим заходом, де група комунікації зможе спробувати себе в дії, буде концерт гурту «Океан Ельзи», що відбудеться 21 травня.

Такий пілотний проект нині впроваджується в чотирьох областях України – Хмельницькій, Миколаївській, Полтавській та Рівненській.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень