У Рівному почали знімати фільм про екс-голову облдержадміністрації Василя Червонія

Знімальна група під керівництвом одеського продюсера Олександра Пушкіна провела у Рівному п’ять днів

Оператор фільму Ігор Свигуненко

Зйомки відбувалися переважно у кімнаті-музеї Василя Червонія у Народному домі, що на вулиці Симона Петлюри.

Розповідає продюсер фільму Олександр Пушкін:

Ми знімали п’ять днів у Рівному у кабінеті Василя Червонія і, мабуть, всіх його найближчих соратників. Але це було більше не для документального фільму, а більше для сценариста такі спогади близьких людей, оточення, дружини, доньки, щоб відтворити гарний образ Василя для художнього фільму. Але деякі кадри підуть і для документального.

 

Трохи по місту познімали. Але основний знімальний період саме документального фільму буде відбуватися наприкінці травня.

За словами Олександра Пушкіна, у зйомках, окрім рідних Василя Червонія,  взяли участь чимало відомих людей з Рівного. Це екс-голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук, ректор Рівненського державного гуманітарного університету Руслан Постоловський, перший заступник Рівненської облдержадміністрації у 2005-2006 роках Олег Ковальчук, голова Федерації профспілок області Микола Шершун, депутат Рівненської облради Володимир Ковальчук, лікар Рівненської обласної лікарні Мирослав Семанів та інші. Загалом було відзнято спогади про Василя Червонія близько півсотні осіб.

Сценарист фільму Ігор Макарук (зліва) спілкується з рівнянином 

Зараз, як поінформував Олександр Пушкін, відбувається робота над створенням сценарію художнього фільму. До речі, у ньому головну роль – Василя Червонія - буде виконувати актор В’ячеслав Василюк. Дружину Василя у його молоді роки гратиме донька політика Анастасія. А ось на роль молодого Василя Червонія планують запросити сина політика Семена, який нині перебуває в АТО.

Актор, виконавець головної ролі В'ячеслав Василюк (справа) з екс-помічником Василя Червонія Юрієм Полюховичем.

Дружина Василя Червонія, продюсер Олександр Пушкін та учасники зйомок на могилі Василя Червонія біля Покровського собору у Рівному 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень