У Рівному підприємця змусили повернути покупцю понад 17 тисяч гривень за несправний телефон

Проте не обійшлося без допомоги Держпродспоживслужби

Нещодавно в одному із місцевих магазинів рівнянин придбав мобільний телефон-cмартфон Motorola.

Через деякий період виникли недоліки в роботі смартфону.

Споживач звернувся з письмовою претензією до магазину щодо розірвання договору купівлі-продажу, так як вважає, що в телефоні наявний істотний недолік.

Проте питання так і не вирішилося.

Тож спеціалісти управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби області здійснили позапланову перевірку даного магазину. За результатами перевірки видали припис про усунення виявлених порушень і про задоволення законних вимог споживача - 

розірвання договору та повернення сплаченої за товар грошової суми.

У разі відмови підприємець мав надати висновок експертизи щодо відсутності істотного недоліку у телефоні-смартфоні Motorola.

На виконання припису керівник магазину надав письмову інформацію про повернення коштів споживачу у розмірі 17995,90 грн з підтверджуючими документами.

До слова, на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області постійно надходять скарги споживачів із проханням посприяти поверненню товару в магазин та відшкодувати сплачені за нього кошти.

З  початку 2018 року спеціалісти управління повернули за неякісну продукцію (товари, роботи, послуги) понад 58 тисяч гривень.

Фахівці наголошують:

шановні споживачі ! Будьте пильні при покупці дороговартісних товарів. Вимагайте належне оформлення гарантійного талону і завжди зберігайте документ (чек, квитанцію) на покупку для захисту в подальшому Ваших прав.

Повідомляє ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень