У Рівному впіймали за кермом п’яного водія маршрутки

У нього був легкий ступінь сп'яніння

На цій стадії сп'яніння може

порушуватися сприйняття часу, а так само простору, і тому особливо небезпечно таке алкогольне сп'яніння для тих, хто працює на транспорті.

Патрульні поліцейські натрапили на 56-річного водія «під мухою» за кермом маршрутки №58 випадково. У нього на авто було погано видно номерний знак, через що його й зупинили.

Подробиці розповідає речник патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко:

Сьогодні, близько 6.30 ранку, під час патрулювання на вулиці Курчатова, інспектори зупинили маршрутний транспортний засіб через недостатньо освітлений номерний знак.

 

Під час перевірки документів інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування, тест позитивний — 0 ,24 проміле. На нього склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп'яніння). У свідків та пасажирів, яких перевозив водій, відібрали пояснення.

Водію доведеться заплатити штраф - 10 тисяч 200 гривень. Також йому загрожує позбавлення права сідати за кермо на один рік.

Водія зняли з маршруту, відібрали у нього посвідчення водія. Він, пояснила Оксана Юрченко, протягом доби не має права сідати за кермо. Адже у протилежному випадку отримає повторний штраф.

А він ще більший -  20 тисяч 400 гривень. І право сідати за кермо тоді відберуть на три роки. 

Також, за словами Оксани Юрченко, поліцейські на водія винесли постанову за ч.9 ст.133-1 КУпАП за те, що він не пройшов передрейсовий медогляд водіїв та керував маршруткою без проведення її передрейсового контролю технічного стану (штраф 510 грн).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень