Сьогодні у Рівному - свято Колодія

Його проводять на честь весняного пробудження природи

Свято Колодія влаштують у парку імені Шевченка. Початок об 11 годині ранку.

Ініціатор свята, культорганізатор парку імені Шевченка Альона Шикула обіцяє, що всім буде весело й цікаво:

Там будуть фольклорні колективи, танці, благодійна акція.

 

Там будуть фотозона, конкурси для всіх охочих, розваги, казковий світ для дітей з різними персонажами, майстер-класи з випікання млинців, різні смачні частування від різних кафе, наших спонсорів, ярмарки, спалення Кострубоньки.

На свято запрошують приходити у національному одязі, або хоча б у хустинці, кожусі, українському віночку. Хоча Альона Шикула каже, що це – не обов’язково:

Це не зобов’язання. Це такий ніби дрес-код, щоб люди хоч трохи були у національному одязі, щоб це були якісь хустинка, кожушок. Бо відчути атмосферу свята все-таки краще у національному вбранні.

 

І свято Колодія – це треба щоб були дівчата, хлопці, до того ж гарно вбрані. Бо вони йдуть свататися, залицятися. Тобто національний одяг - це для того, щоб було гарніше, атмосферніше. Звичайно, ніхто нікого не змушує вдягатися так. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень