У Рівному «оживили» летючих слонів (ФОТО/ВІДЕО)

І не тільки

Перший в Україні digital-мурал на вул. Коновальця, 7 офіційно презентували сьогодні.

Стінопис, на зображення якого художникам луцького творчого об’єднання «Magic Art Group» знадобилося два тижні, оцифрували.

А от розробка мобільного додатку, який «оживляє» картину, тривала близько місяця, розповів співвласник столичної компанії «Lookinar» Ара Кіракосян.

Аби анімувати слонів із «Летючого міста», потрібно завантажити на смартфон безкоштовний додаток з AppStore або PlayМаркету і просто навести камеру на малюнок.   

Натисніть плей, щоб слони замахали крилами і полетіли

Більше про ідею унікального розпису розповідає один із її авторів, член правління громадської організації  «Платформа взаємодій «Простір» Надія Гладкевич:

Дуже відповідально, аби те, що зображено у громадських місцях, посилало позитив, вселяло надію і давало віру в майбутнє. Саме ці слоники це і роблять. Вони також символізують мир, дружбу і  впевненість у завтрашньому дні. 

Організатори наголосили, що проект вдалося реалізувати за підтримки Українського культурного фонду, який надав 423 тисячі гривень.

Між іншим, оцифрували у Рівному і вже наявний стінопис «Моє місто», що на Міцкевича, 9.

Фото - Den Bassi.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень