У Рівному оштрафували водія, який відмовив дитині у пільговому перевезенні

Додому малий прийшов у сльозах

Про інцидент, який трапився 5 вересня на маршруті Рівне-Городок, написав на своїй сторінці у соцмережі батько хлопчика Юрій Лещенко:

Ось оцей «водій» маршрутки, сьогодні моїй дитині забороняв вийти, зі словами «не заплатиш, не вийдеш, дзвони кому хочеш». Мій син ніколи не користується посвідченням про багатодітну сім’ю, але сьогодні забув свій гаманець дома, показавши водію посвідчення, той розгніваним тоном сказав вище вказані слова... малий прийшов додому весь в сльозах!

Цим фактом зацікавилися в Укртрансбезпеці. Як розповів заступник начальника обласного Управління Тарас Наконечний, з автором посту одразу зв’язалися:

Він написав скаргу і надав посвідчення дитини з багатодітної сім’ї. Була проведена рейдова перевірка за цим фактом і на водія склали адмінпротокол за відмову у пільговому перевезенні. Винесли й постанову на суму 136 грн штрафних санкцій.

Перевізник запевняє, що це перший подібний випадок з цим водієм, тож чоловік може повертатися до виконання службових обов’язків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень