У Рівному оголосили конкурс перевізників: на яких маршрутах будуть зміни

Таких – понад 10

Фото ілюстративне

Пропозиції уже почали приймати в міському управлінні транспорту і зв’язку. Подаватися на конкурс можуть як приватні підприємці, так і фірми-перевізники.

Днями оголосили про 9 лотів, каже начальник управління Володимир Пилипчук:

Серед цих лотів, кожен з яких включає по кілька маршрутів, є й автобус №1. А взагалі там різні маршрути і загалом це близько 30 маршрутних таксі (саме транспортних засобів – ред.).

Згідно з документами, які оприлюднені на сайті міської ради, йдеться про маршрути №№ 30, 35, 37, 42, 43, 47, 49, 51, 53, 58, 61 та 67.

Зазвичай в один лот включають по кілька маршрутів: «хороші» та «погані». Тобто кожен перевізник має отримати рентабельні і не дуже маршрути, аби була здорова конкуренція.

Начальник міського управління траснпорту і зв'язку Володимир Пилипчук

Ми ставимо чимало вимог до перевізників. Це, зокрема, оновлення транспортного складу, вигляд маршруток і їх технічний стан, кількість авто, наявність резервного автомобіля тощо.

Дотримання усіх цих вимог перевірятимуть під час спеціального огляду. Зараз перевізники тільки надають свої пропозиції – конверти. А вже після їх відкриття управління транспорту спільно з Укртрансбезпекою і поліцією проводитимуть огляд транспортних засобів.

І лише після цього засідатиме комісія, яка й визначатиме переможця, наголосив очільник управління:

Контракти укладатимуться на 3 роки, але якщо маршрутки не відповідатимуть вимогам на усі 100%, то можемо зробити на рік.

Результати конкурсу оголосять за місяць – у 20-х числах березня.

Між тим, щодня на рейси у Рівному виїжджають 280 маршруток і 5 автобусів, які обслуговують маршрут №1.

Згодом їх кількість мають зменшити. Найімовірніше, найближчим часом з вулиць міста зникнуть до десятка транспортних засобів, які обслуговують певні маршрути. Однак точної цифри, як і того, які саме маршрути залишаться з меншою кількістю машин, поки немає.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень