У Рівному обурюються боротьбі комунальників з небезпечною отруйною рослиною

Зокрема, йдеться про борщівник Сосновського

Про те, що ця небезпечна рослина росте у Рівному, сайт Радіо Трек писав публікаціях У центрі Рівного росте небезпечна отруйна рослина та Небезпечну отруйну рослину бачили у кількох місцях Рівного.

У міському управлінні житлово-комунального господарства обіцяли на ці скарги відреагувати. І зробили це. Втім, виявляється, неправильно, про що у соцмережі Фейсбук написала рівнянка:

Victoriya Black Queen Замість того, щоб викопати борщівник із корінням, комунальні служби його покосили. Порівняйте зростання борщівника зі зростанням трави. Тепер скошений борщівник буде випускати зонтик набагато швидше, будучи зовсім невеликим. Але так легше було зробити .....

Жінка зауважила, що небезпечну рослину потрібно було викопати, а не косити, щоб вона не продовжувала розростатися. І виклала фото того, як виглядають рослини борщівника на березі річки Устя біля стадіону "Авангард" після того, як з ним боролися комунальники.  

Нагадаємо, що борщівник Сосновського небезпечний тим, що його сік, потрапляючи на шкіру під дією сонячного проміння, викликає сильні опіки, схожі на термічні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень