На Рівненщині обмежать продаж алкоголю військовим

Під обмеження продажу підпадають алкогольні, слабоалкогольні напої та пиво

Відповідне розпорядження підписав голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков і направив лист з проханням затвердити таку ініціативу до Рівненської обласної ради, повідомляють у прес-службі РОДА.

Ініціаторами обмеження є рівненські волонтери. Зокрема представниця волонтерської організації «Допомога армії – Рівне» Вікторія Шинкаренко, яка на сторінці у Фейсбук закликала голову ОДА заборонити продаж алкоголю військовим, як це зроблено в Луганській області. 

«Лише з початку року через алкогольне отруєння за офіційною інформацією ми мали 7 смертей на полігоні. Окрім цього, вживання алкоголю призводить не лише до порушення військової дисципліни, але й суттєво підриває авторитет військовослужбовців та армії зокрема», – наголосив Віталій Чугунніков.

Додамо, що на відміну від Луганської чи Донецької військово-цивільної адміністрації Рівненська облдержадміністрація не може напряму рекомендувати підприємцям обмежити продаж алкоголю військовим. Адже такі рекомендації належать до повноважень місцевих рад. Тому остаточне рішення мають ухвалити на найближчій сесії Рівненської обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень