У Рівному обласні депутати готові віддати квартиру відомій спортсменці

Зокрема, надати квартиру у власність

Окремі депутати Рівненської обласної ради підтримали питання, яке стосується приватизації квартири для чемпіонки з Рівного.

Йдеться про легкоатлетку Ольгу Земляк.

Їй за міський кошт ще минулого року придбали квартиру жилою площею 24,6 кв.м в будинку № 38 на вул. Богоявленській. Квартира поки є спільною власністю територіальних громад області та перебуває на балансі комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради.

Про ситуацію сама Ольга Земляк знає, і каже, що це звичайна формальність:

Була процедура така, що квартиру купували на мою спортивну школу. Зараз іде процедура переоформлення цієї квартири на мене. Тобто по суді депутати не проти того, щоб моя квартира була в мене.

Нині спортсменка живе у цій квартирі, та чи перейде вона їй у власність знатимемо після сесії обласної ради, яка запланована на 6 вересня.

Як відомо, рівнянка Ольга Земляк, яка виступає в бігу на 400 м, визнана кращою легкоатлеткою 2016 року в Україні. Випускниця комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро посіла 7-е місце з бігу на 400 метрів та 5-е в естафеті 4х400 м.

Ставши сьомою, спортсменка до того ж була найшвидшою серед європейок у Ріо-2016.

Нагадаємо, спортсменка планує судитись у Швейцарії через допінг, який виявили у неї «експериментальним методом».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень