У Рівному обікрали музичну школу

Злодії побували там кілька тижнів тому

Винесли злодії з музичної школи №1, що на вулиці 16 Липня,

духові та ударні інструменти. 

Однак відомо про крадіжку широкому загалу стало тільки під час засідання бюджетної комісії міськради Рівного. Адже на ньому розглядали питання про виділення для музичної школи 120 тисяч гривень на придбання металевих грат на вікна.

Розповідає начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко:

Злодії залізли через вікна. Проникли у корпус №3. Це колишня панська конюшня. І виглядає це приміщення, як конюшня. Збитки внаслідок крадіжки становлять близько 30 тисяч гривень. Ми щорічно на придбання музичних інструментів для музшколи виділяємо з бюджету міста по 100 тисяч гривень. Думаю, що нелогічно виділяти такі кошти, якщо злодії завдаватимуть стільки збитків. Тому й вирішили встановити на вікна решітки, щоб запобігти крадіжкам.

Депутат міськради Микола Бляшин поцікавився, чи є у музичній школі сигналізація. Оскільки  її тут немає, запропонував вирішувати проблему запобігання крадіжкам комплексно, тобто виділяючи кошти не тільки на придбання грат.

Втім, Тарас Максименко пообіцяв, що на сигналізацію виділять кошти зі спецфонду музшколи. Тож бюджетна комісія вирішила рекомендувати міськраді Рівного виділити кошти на придбання грат для вікон у музшколі. Це питання розглянуть на сесії міськради у вівторок, 16 травня.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень