У Рівному обікрали квітковий кіоск. П’яний злодій сидів з «товаром» посеред вулиці (ФОТО)

Це вже третій його «подвиг» за останній тиждень

У Рівному поліцейські затримали чергового «любителя квітів».

Повідомлення про те, що до квіткового кіоску на вул. Шевченка проникли злодії, надійшло до поліції у середу, 3 червня. Близько восьмої ранку власниця магазинчика заявила, що вночі невідомі розбили віконне скло і викрали її товар.

[media=184345][media=184346]

Прочісуючи навколишню територію, поліцейські виявили чоловіка з ящиком різних квітів, які впізнала власниця квіткового кіоску.

Злодій намагався продати поцуплене, проте через надмірну дозу алкоголю просто сидів біля ящика.

 

Правоохоронці впізнали зловмисника, адже він уже кілька разів потрапляв у поле зору поліції. Зокрема, 28 травня чоловік пограбував рівнянина, а також продавав квіти, які викрав із цього ж кіоску його «напарник».

За фактом грабежу поліцейські повідомили чоловіку про підозру. Йому вже обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суму збитків і кількість викрадених квітів поки що встановлюють.

Додамо, що у січні цього року грабіжник звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення майнових злочинів. За скоєння нового злочину йому загрожує чергове ув’язнення, строком до 6 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень