У Рівному нема чим виловлювати лебедів з озера

Для вилову тварин на зимовий період не вистачає обладнання

До прикладу, цього року працівники Рівненського зоопарку, куди відправляють лебедів на зиму, відловлювали птахів протягом двох тижнів. Тому в програмі розвитку зоопарку на 2017 рік передбачено 150 тисяч на закупівлю обладнання для вилову тварин. Про один з пристроїв розповідає директор зоопарку Олег Павлюк:

Одним із засобів відлову, це є такий сіткометач німецького виробництва, досить потужний. Недешевий – 1 700 євро, але з ним зніметься ця проблема раз і назавжди.

Ще одним інструментом, який хочуть закупити, є рушниця для знерухомлення тварин. Вона стріляє спеціальними транквілізуючими патронами. Потрібна така зброя на випадок, якщо з вольєра втече який-небуть хижак.

До слова, всього на розвиток зоопарку в майбутньому році з міського бюджету планують витратити майже 3,5 мільйони гривень, власні кошти зоопарку ж становлять понад 5 мільйонів. Загальна сума витрат зоопарку на 2017 рік передбачена у сумі майже 9 мільйонів гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень