У Рівному не можуть знайти управу на автокави

Поки їх ставлять у місті, де захочуть

Раніше міський голова Рівного Володимир Хомко пропонував власникам автокав зібратися і розробити правила розташування їхніх фургонів на вулицях міста. Тобто щоб вони визначили місця для автокав, і щоб влада міста здавала ці місця з конкурсу. Однак міський голова каже, що власники автокав робити це не хочуть. Тому закликає долучитися до вирішення проблеми рівнян:

Давайте разом вирішувати проблему. Хіба це моя велокава, чи тільки моє місто? Я логічно кажу, що треба на конкурсній основі розіграти? То давайте разом тиснути. Місто більше заробить. Плюс давайте визначимо, скільки їх треба, і будемо розігрувати, лише де ми визначили. Не там, де він хотів стати, а де ми визначили, де не заважає людям, візочкам, де не заважає торгівлі кафе.

За словами Володимира Хомка, особливо несправедливо, коли власники автокав ставлять свої фургони перед стаціонарними кафе, забираючи у них прибутки. Адже власники кафе витратили гроші на будівництво закладів, платять податки у бюджет.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень