У Рівному не можуть знайти сироту, щоб забезпечити його житлом

Хлопець зник

Про це стало відомо на засіданні міськвиконкому. Адже у місто з держбюджету надійшла субвенція на придбання квартир дітям-сиротам віком від 16 до 23 років. І за ці майже 3,5 мільйона гривень планували купити шість квартир. Відбирали сиріт за черговістю прийняття на квартирний облік при міськвиконкомі. Але одного з претендентів на житло вимушені були обійти. Про це розповіла начальник міського відділу обліку і розподілу житла Наталія Марщівська (на фото вгорі):

На цей момент, на жаль, ми відшукати його не могли. Ми були на квартирі. Квартира - розбомблена. У нього є якісь непорозуміння із місцевими хлопцями. І ми задавали запит в поліцію. Там відкрита кримінальна справа. Тобто особа втекла. І на даний момент ми знайти його не могли. Тому ми його обійшли.

Якщо шість квартир куплять, то, за словами Наталії Марщівської, залишиться ще близько 350 тисяч гривень на придбання сьомої. За них хотіли купити квартиру у будинку №5 на вулиці Безручка. Але її власник оцінив її у більшу суму – 411 тисяч гривень. Тож поки не вирішили, що робити з цими грошима.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень