У Рівному не хочуть затопленого Степана Бандеру

Тому поки йому пам'ятник не зводитимуть

Про це говорили на засіданні бюджетної комісії міськради. Адже начальник управління капітального будівництва Сергій Кушнір просив

на розроблення проекту пам'ятника і початок робіт надати з міського бюджету 300 тисяч гривень.  

Але депутат Олександр Довжаниця нагадав, що на розі вулиць Степана Бандериі Чорновола, де збираються встановлювати пам'ятник, під час злив затоплює. І щоб цього не було, раніше на архітектурно-будівельній раді говорили про те, що там потрібно встановити акумулятор-накопичувач води.  

Ми мали робити там акумулятор-накопичувач для того, щоб не підтоплювало перехрестя Бандери. Якщо ми зараз почнемо робити це без того проекту, то потім вже ніхто до цього не повернеться, ніхто не буде його розкидати, щоб знизу починати робити.

Начальник УКБ пояснив, що пам’ятник в комплексі з акумулятором – це буде дуже дорого:

Це вибрати всю ту площу під пам'ятником на певну глибину, зацементувати, заармувати, перекрити і щоб там збиралася вода у великі паводки і помаленьку собі сходила. Так роблять за кордоном.

Але, за його словами, пам’ятник можна поставити на такий фундамент, щоб він не заважав встановленню акумулятора-накопичувача.

Так під час злив затоплює вулицю Чорновола у Рівному

Втім, депутати розуміли, що якщо акумулятор встановлювати після пам’ятника, то буде зруйновано благоустрій території. Тому поки доручили Сергію Кушніру дізнатися, скільки коштуватиме проект зі встановлення акумулятора-накопичувача. А фінансування пам’ятника відклали. Заступник міського голови Сергій Васильчук навіть запропонував спрямувати поки кошти для пам’ятника Бандері на пам’ятник Героям Майдану та АТО.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень