У Рівному наклали табу на навчання, розваги та масові заходи. Як житимемо з понеділка?

Рівне залишається в «помаранчевій» зоні, але вводить жорсткіші карантинні обмеження

На комісії з питань ТЕБ та НС при Рівненській міській раді ухвалили рішення про введення жорсткіших обмежень на території обласного центру. Про це повідомив міський голова Олександр Третяк, передає РАДІО ТРЕК.

Тож з понеділка, 29 березня, у Рівненській тергромаді заборонено:

Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, заходів з оцінювання якості освіти.

 

Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

 

Приймання відвідувачів закладів культури й проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів, історико- культурних заповідників.

 

Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності.

 

Рекомендувати запровадити інші обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, залежно від розвитку епідемічної ситуації, зокрема щодо посилення карантинні обмеження на ринках тощо.

 

Школам естетичного виховання заборонити проведення групових занять. Здійснювати лише індивідуальне навчання із дотриманням карантинних заходів.

Міський голова закликав усіх рівнян дотримуватися усіх карантинних вимог, об’єднати зусилля в боротьбі з коронавірусом та допомогти медикам в боротьбі з пандемією.

[media=222755] [media=222754]

Нагадаємо, Рівненщина залишилась  у помаранчевій зоні крана тину. Чому так – повідомили у Рівненській ОДА.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень