У Рівному нагородили сміливця, який врятував людину на Басовому Куті (+2 ФОТО)

Сьогодні, 29 липня, Тарасу Мосійчуку за порятунок людини на воді вручили грамоту Головного управління ДСНС області та цінний подарунок.

«Нагородження відбулося в урочистій обстановці перед особовим складом чергових караулів 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне. Молодий чоловік був відзначений рятувальниками за особисту мужність та рішучі дії під час порятунку потопаючого громадянина 23 липня близько 22:30 в місті Рівне на озері Басів Кут», – зазначено в  повідомленні прес-служби ДСНС Рівненщини.

Нагадаємо, того вечора Тарас разом з дружиною прогулювалися на пляжі озера Басів Кут, як раптом до них підбігли діти та повідомили, що на бетонну основу дамби озера впав чоловік та скотився у воду. Не гаючи часу, Тарас Мосійчук побіг до вказаного місця, де і побачив за два метри від берега непритомне тіло людини, що трималося на поверхні води обличчям донизу. Швидко діставшись до потерпілого, чоловік негайно витягнув його на берег та заходився надавати першу долікарську допомогу. Тим часом, дружина Тараса викликала швидку медичну допомогу. Потерпілого оперативно було госпіталізовано в міську лікарню. Наразі із врятованим все гаразд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень