У Рівному нагородили майже півсотні підприємців (ФОТО)

Почесними грамотами, подяками і пам’ятними знаками

У найближчу неділю в Україні відзначатимуть День Підприємця. З цієї нагоди у Рівненській ОДА відбулося урочисте засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

Під час торжества голова облдержадміністрації Олексій Муляренко привітав представників малого і середнього бізнесу Рівненщини й зазначив, що саме вони є основними роботодавцями краю:

У нашій області існує більше п’яти тисяч підприємств. Фактично, п’ять тисяч – це малі підприємства, близько 300 – це середні. Усього є близько 33 тисяч ФОПів. 92% задіяних людей, створених робочих місць у нашій області припадає саме на малий бізнес.

Очільник краю зазначив, що завдяки зусиллям підприємців за півроку до бюджетів області надійшло майже 2 млрд грн податків.

Загалом почесними грамотами та подяками нагородили майже півсотні бізнесменів зі всієї Рівненщини.

Так, почесні грамоти від ОДА «За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Рівненщини, високий професіоналізм та активну громадську позицію» отримали 16 підприємців. Ще шестеро отримали пам’ятні знаки облради.

Також чотирьом бізнесменам вручили подяки від Головного Управління ДФС області «За високий рівень податкової культури».

11-х підприємців відзначили в обласному Центрі зайнятості, чотирьох – у Рівненській торгово-промисловій палаті, ще трьох – в обласному об’єднанні організацій роботодавців «Роботодавці Рівненщини».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень