У Рівному на пішохідному переході збили дитину

Сьогодні, 22 жовтня, близько 8:30 на вулиці Макарова обласного центру в дорожньо-транспортній пригоді постраждала малолітня дитина.

Її каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що

36-річний водій «Ford Galaxy», житель Житомирської області, зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, яким перетинали проїзну частину мати з двома дітьми.

У цей момент 19-річний водій «Opel Combo», мешканець обласного центру, рухаючись позаду, не дотримався безпечної дистанції, зіткнувся з мінівеном і за інерцією продовжив рух, допустивши наїзд на п’ятирічну дівчинку. Іншу дитину мати встигла відштовхнути.

Водії обох транспортних засобів за зовнішніми ознаками були тверезі, однак у них відібрані зразки крові для проведення освідування на стан сп’яніння.

Травмована дівчинка нині перебуває у лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості вноситимуться до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень