У Рівному молитимуться за єдину Помісну Православну Церкву в Україні

На майдані Незалежності

Спільний молебень за створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви відбудеться у Рівному 3 червня.

Початок о 16 годині.

Мета заходу — привернути увагу рівнян до необхідності створення єдиної Помісної Православної Церкви в Україні, об’єднати людей навколо цієї цілі та популяризувати ідею її визнання Вселенським патріархом.

Таким чином рівняни разом із тисячасм українців у різних куточках країни покажуть свою підтримку визнанню Помісної Православної Церкви в Україні.

Участь у спільному молебні візьмуть священики Рівненської єпархії Української православної церкви Київського патріархату на чолі з архієпископом Рівненським і Острозьким Іларіоном, вихованці недільних шкіл, громадськість.

На присутніх чекають виступи вихованців недільних шкіл міста, які читатимуть вірші на релігійну тематику, та тематична акція “Єдина церква”, під час якої присутні викладуть свічками символічний надпис.

Проходить захід із благословення Архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона. Організаторами заходу є Рівненська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату та депутат Рівненської міської ради Святослав Євтушенко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень