У Рівному мірялися, чия рука сильніша

В спортивному залі комунального закладу «Рівненський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради відбулися змагання з армспорту спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту.

Помірялися силами всі бажаючі ветерани фізичної культури з міст, районів та ОТГ області, котрим вже виповнилося 40 років.

З року в рік такі змагання проводяться для  популяризації і подальшого розвитку армспорту в області, пропагування фізичної культури, спорту та здорового способу життя серед ветеранів і, звісно, відбору учасників та формування з них команди для участі у Всеукраїнських змаганнях у 2018 році.

Одним з таких спортсменів є викладач фізичної культури Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, багаторазовий призер та переможець різноманітних спортивних змагань серед ветеранів Микола Трофимчук, який і цього разу переміг у абсолютній ваговій категорії, окремо на праву та ліву руку.

Призові місця відзначили дипломами, медалями та подарунками від організаторів.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень