У Рівному масово зноситимуть незаконні споруди

Демонтувати планують 36 нелегальних кіосків та гаражів

Найбільше гаражів під знесення виявили на вул. Вербовій – їх там 20. Ще один знесуть на вул. Соборній, 14. Про це повідомили у прес-службі Рівненської міської ради.

Також демонтуватимуть декілька торгових кіосків: павільйон непродовольчої групи товарів на вул. Р.Шухевича (біля магазину «Сільпо»). Павільйон продовольчої групи товарів на вул. Р.Шухевича (біля магазину «Сільпо»).Кіоск на вул. Р.Шухевича (біля будівлі № 18-Д). Кіоск непродовольчої групи товарів на вул. Замковій (біля будинку № 21). Кіоск «Форнетті» на вул. Замковій (біля будівлі № 33). Кіоск «Форнетті» на вул. Соборній (біля будинку № 135). Кіоск «Форнетті» на вул. Театральній (район шляхопроводу). Кіоск «Форнетті» на вул. Гетьмана Полуботка (біля будинку № 4). Кіоск «Склопункт» на вул. Княгиницького (навпроти будинку № 1-1а). Кіоск «Колосочок» на вул. 16 Липня (біля будинку № 38). Павільйон продовольчої групи товарів на вул. Є. Коновальця (біля будинку № 10). Кіоск «Хот Дог» на вул. Театральній (навпроти будинку № 5). Кіоск на вул. Здолбунівській (біля будинку № 1). Кіоск «Рум’янець» на вул. Театральній (район шляхопроводу).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень