У Рівному масово труять собак

У Рівному все частіше фіксуються випадки отруєння та вбивства тварин, як безпритульних, так і домашніх. Зоозахисники кажуть, що закон України «Про захист тварин від жорстокого поводження» у Рівному не виконується, й наголошують на тому, що ані влада, ані правоохоронні ограни не реагують на таку ситуацію ніяк. Дмитро Соломчук, господар собаки, яка постраждала від отруєння тварин, каже, що проблему з безпритульними собаками можна вирішити за 2-3 місяці й не способом вбивства:

Однак на думку фахівців центру стерилізації бездоглядних тварин КТП 1728 – проблема не стоїть на місці. У Рівному за майже 4 роки було простерилізовано 635 собак. Найбільше у 2015 році – це 230 псів. Ще 1102 тварини (собак та котів) було простерилізовано у 2014-2015 роках міжнародною організацією «Чотири лапи».

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень