У Рівному лунала «Фронтова платівка»

Концерт-реквієм відбувся сьогодні у Міському будинку культури

Присвячений захід 72-й річниці визволення Рівного від німецько-фашистських загарбників. Варто зазначити, що захід відвідали Віра Болоніна та Андрій Моєсеєнко, які в далекому 1944 році були серед тих, хто визволяв Рівне від фашистів. А детальніше про концерт-реквієм розповідає директор будинку культури, Ольга Стельмах:

– Першопочатково цей концерт-реквієм був задуманий лише виступом хору «Патріот», який є при Міському будинку культури. Надалі ми вирішили долучити й інших виконавців, які також виконують пісні воєнної тематики. Це і Іванна Місюк, солістка будинку культури, це і тріо «Лісова пісня», і колектив «Інтермеццо».

Також Ольга Стельмах повідомила, що в продовження патріотичної теми вже 19-го лютого в Міському будинку культури відбудеться відкриття фотовиставки Олександра Храпаченка, яка буде присвячена Небесній Сотні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень