У Рівному ледь не найдешевша у світі курятина (ФОТО)

Ціни в Австрії – шокують

Редакція Радіо Трек отримала повідомлення від рівнянки, яка нині мешкає в Австрії. На наш Viber (380637341064) вона надіслала фото з супермаркету у містечку Брегенц. М'ясо курки у цьому місті коштує 13 євро за кілограм. Тобто за такий пакунок як на фото (1,370 кг охолодженого курячого філе) треба заплатити близько 550 гривень.

Проте, наші слухачі, які нині теж перебувають у Європі, кажуть, що така вартість курятини скоріше виняток. Зокрема як приклад наводять Німеччину – де кілограм курки (філе) у перерахунку у гривні коштує близько 90 гривень.

У Швеції рівняни купують філе курки за 5,5 Євро за кілограм (приблизно 170 гривень). Проте стегенця коштують стільки ж, як і у Рівному. Наприклад, пакунок – 2 кг стегенець – 4 Євро, тобто виходить, що за кілограм стегенець треба заплатити приблизно 62 гривні.

У Рівному у більшості торгових точок філе курки на сьогодні коштує 87 – 90 грн/кг.

Рівняни, які нині перебувають у Дубаї (ОАЕ) також надіслали нам фото курятини з супермаркету. Зокрема пакунок замороженого курячого філе 1кг коштує 23,75 дирхамів, це приблизно 170 грн.  Півкіло курячого фаршу коштує 88 грн, а ціла курка – 115 грн.  

Ціла тушка курки у Рівному коштує близько 55 грн/кг.

Якщо ціни на курятину у Рівному приблизно такі ж, як у Європі, то є чимало продуктів, які там купувати дешевше. Зокрема у Швеції 1 кг вершкового масла (82%) коштує 6 Євро. У нашому місті таке масло коштує 200 грн/кг, а масло 73% місцевих виробників близько 170 грн/кг. Тверді сири у Швеції коштують 5-6 Євро/кг, у Рівному ж більшість сирів коштує близько 180 гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень