У Рівному консультант Bosch провів майстер-клас для бізнесменів Західної України

Сьогодні протягом чотирьох годин для близько 200 слухачів президент консалтингової компанії «Tesla 2», бізнес-тренер із США Марк Уоррен розповідав бізнесменам з Рівненської, Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Львівської областей про впровадження технологій Лін-менеджменту, або ж «бережного управління». Під час семінару тренер навчав підприємців як підвищити продуктивність і прибутковість свого бізнесу, розповів про секрети лідерства на підприємстві та як знайти нових клієнтів і виявити перспективного покупця на світових ринках. Заразом Марк коротко поділився зі слухачами Радіо Трек тим, про що він розповідав на майстер-класі:

- Спершу, для досягнення великих цілей необхідна велика мрія. Наразі більшості компаніям потрібні зміни всередині, а починати ці зміни потрібно з керівництва. І вже тоді, розробляючи свою велику мрію, можна стати однією з кращих компаній в Європі або ж у світі. Але розпочати потрібно із застосуванням старт-ап методу щоб зрозуміти – хто ваш клієнт. А тоді використовувати лін-менеджмент для зміни самої компанії. - переконаний Уоррен.

До слова, Марк Уоррен - відомий у світовій корпоративній спільноті фахівець. Він вже понад 30 років консультує потужні іноземні компанії із удосконалення виробництва. За свою кар’єру співпрацював як із невеликими підприємствами, так із корпораціями, що включені в рейтинг найбільших компаній США за версією американського журналу «Fortune».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень