У Рівному комунальники знищили дерева

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив рівненський журналіст Юрій Дюг

Юрій Дюг написав:

Ми попросили прокоментувати цю ситуацію головного інженера міського тресту зеленого господарства Олександра Кравчука. І ось що він сказав:

По вулиці Дубенській була посаджена алея горобин років з десять, а то й більше назад. З них половина, а то й більше всохла. І була вражена різними хворобами. Вони біля кореня, от ми їх вирізали, багато були зігнилі, багато – листя на них пожовтіло, кора полопалась. Вони б ще буквально рік-два і позасихали б. Через це було питання: або підсаджувать горобинами, тими самими, які у наших умовах міських чогось не виживають, або помінять їх на інші дерева. От вирішено було питання поміняти на інші дерева – клени, які до кінця тижня будуть висаджені. 

 

Скільки коштів було затрачено на придбання кленів та звідки вони будуть привезені – Олександр Кравчук повідомити не зміг, оскільки не володіє такою інформацією. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень