У Рівному є люди, які хочуть зносити кіоски

Задля розвитку підприємництва

Це група чиновників та депутатів Рівного. Вони увійшли до складу комісії «по боротьбі з незаконно встановленими тимчасовими спорудами для провадження підприємницької діяльності».

Про це повідомив заступник мера Рівного Віталій Герман:

Визначили основні завдання і пріоритети. Одним словом, будемо скоро зносити... Водночас доручили Управлінню містобудування виконавчого комітету Рівненської міської ради виступити замовником розроблення комплексної схеми розміщення ТС для провадження підприємницької діяльності на території міста. 

Служба інформації «Радіо Трек» вже найближчим часо з'ясує у Віталія Германа перелік кіосків, які вищезгадана комісія вирішила знести.

Нагадаємо, влітку за розпорядженням Віталія Германа за один день знесли кіоски на території колишнього супермаркету «Літа» на вулиці М.Грушевского у Рівному. Тоді цей вчинок Віталія Германа кілька днів жваво обговорювали мешканці міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень