У Рівному хочуть знести багатоповерхівку без адреси

Частина людей вже купили там квартири

Незаконно зведену 11-поверхівку на Гайдамацькій, 13 Б хочуть знести, однак там і надалі тривають будівельні роботи. Про це сьогодні розповів начальник ДАБІ Рівного Ігор Мічуда. Це будівництво - перший кандидат на знесення у місті, каже Мічуда.

Нагадаємо, на тій ділянці згідно з поданою забудовником декларацією, мали звести чотириповерхівку, але набудували ще 9 поверхів. 

Зараз до адміністративного суду прокуратура області скерувала позов із вимогою знести цю будівлю, розповідає керівник ДАБІ Рівненщини Ігор Мічуда:

Відповідно вживаються всі дії ДАБІ, щоб це будівництво зупинити, привести все в порядок, але, враховуючи палке небажання забудовника йти на улагодження того, що відбувається, цей будинок в нас претендує номером один на знесення в разі доведення судом позову прокуратури.

Для скандального забудовника передбачений вихід із ситуації – це усунути всі наявні порушення, зменшити кількість поверхів до дозволених чотирьох і сплатити 3-4 мільйони гривень штрафу. Інакше ділянку доведеться звільнити, але залишаться незадоволені люди, які вже попередньо купили квартири в забудові.

Наразі 11-поверхівка відключена від газо-, електро- та водопостачання. Окрім цього, скасували навіть адресу будинку. Його на мапі міста тепер немає. 

Поки що організатори будівництва всіляко відтягують момент знесення будинку, однак це лише питання часу, впевнений Ігор Мічуда.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень