У Рівному хочуть змінити тарифи на тепло з альтернативних джерел енергії

Пропонують вносити свої пропозиції

[media=101412] 

Розмір тарифу на виробництво теплової енергії, що виробляється на установці з використанням альтернативних джерел енергії, яка розташована за адресою: м. Рівне, вул. Курчатова, 54 а, для потреб населення - 1023,47 грн за 1 Гкал (без ПДВ).

Тариф визначений відповідно до статті 20 Закону України «Про теплопостачання» та середньозважених тарифів на теплову енергію, її транспортування та постачання, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення по Рівненській області, розрахованих Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України.

15.04.2017 набув чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про теплопостачання» щодо стимулювання виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії» від 21.03.2017 № 1959-VIII. Законом передбачено, що тарифи  на виробництво теплової енергії для потреб населення  визначаються для суб’єктів господарювання, що здійснюють виробництво теплової енергії на установках  з використанням альтернативних джерел енергії, як різниця між тарифом на теплову енергію (встановленого на рівні 90% середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу для потреб відповідної категорії споживачів) і тарифами на транспортування та постачання теплової енергії, визначених на рівні середньозважених тарифів.

Діючий тариф ТОВ «Рівнетеплоенерго» на теплову енергію, вироблену з природного газу, застосувати при розрахунку неможливо, оскільки не є виключно газовим, крім того, є неструктурованим тарифом. Тому розрахунок тарифу здійснено на підставі середньозважених тарифів на теплову енергію. 

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України (далі-Агентство) щокварталу розраховує середньозважені тарифи та оприлюднює їх на офіційному сайті. За інформацією Агентства від 25.09.2017 у Рівненській області розраховані середньозважені тарифи на теплову енергію, транспортування та постачання теплової енергії для потреб населення (див. таблицю).

Зауваження та пропозиції установа просить вносити до 4 грудня. Це можна зробити, прийшовши в приміщення "Рівнетеплоенерго" за адресою вулиця Данила Галицького, 27. 

За матеріалами "Рівнетеплоенерго". 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень