У Рівному хочуть перенести лазню «Моріон»

Досі вона була розташована на вулиці Шевченка, 7

Для перенесення лазні співвласник ринку «Моріон» Ігор Свистун хоче викупити майже 7 соток землі на вулиці Шевченка, 9, на якій розташована куплена ним будівля. І просить встановити цільове призначення ділянки: для реконструкції будівлі пральні № 5 під торгово - побутовий бізнес центр

Представник Ігоря Свистуна Мирослав Савонюк на засіданні бюджетної комісії міськради Рівного пояснив, що земля потрібна для реконструкції приміщення на вулиці Шевченка, 9:

Це приміщення у жалюгідному стані. Ми хочемо зробити його реконструкцію: фактично перенести міську лазню з «Моріону» саме туди на перший поверх і зробити її більш сучасною і економічною, бо енергозатрати зараз по тій лазні, яка є, дуже значні.  

Проти надання дозволу на викуп землі були підприємці з ринку «Моріон», які теж прийшли на засідання комісії. Пояснювали, що є кримінальне провадження через викуп цієї будівлі.

На це Мирослав Савонюк пояснив, що будівля куплена у двох власників: ПП «Либідь» і ТОВ «Вісла ЛТД». І колишні підприємці ринку, оскільки не виграли у суді справу про те, щоб залишитися на «Моріоні» торгувати, написали заяву про доведення до самогубства одного з колишніх власників ТОВ «Вісла». Але, за його словами, ніякого кримінального провадження нема. Адже насправді власниця померла від дуже важкої хвороби печінки у лікарні.

Але бюджетна комісія вирішила зняти з розгляду це питання, доки межі ділянок, які хоче викупити Ігор Свистун, не будуть погоджені з мешканцями сусідніх будинків. Для цього на засідання комісії планують запросити голів ОСББ цих будинків.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень