У Рівному хочуть навести порядок з тротуарами

Нині шукають однодумців

Фото ілюстративне

На сайті електронних петицій з’явилася пропозиція привести в порядок пішохідні доріжки у Рівному.

Автор петиції Дмитро Хіночек нарікає на занедбані тротуари, часто без бордюрів, які провалюються через постійні підмивання дощами. Особливо це стосується спальних районів міста.

Рівнянин пропонує наступне:

Створити або залучити групу осіб – спеціалістів у цій галузі (архітекторів та інженерів з міського будівництва та благоустрою території), а також громадських діячів, голів ОСББ та місцевих жителів, які спільно розроблять план ремонту, демонтажу непотрібних та будівництва нових тротуарів і пішохідних доріжок оптимальної ширини та з довговічним покриттям.

Він наголошує, що варто звернути увагу й на землю та зелені насадження, які знаходяться поруч з тротуарами – вони не повинні заважати один одному.

Фото ілюстративне

Згідно з планом, розпочати роботи потрібно у найгірших місцях з урахуванням кількості пішоходів.

Ремонт повинні ретельно контролювати група розробників та жителі міста, а організації, які займатимуться ремонтом, мають надати гарантійні терміни та взяти відповідні ділянки на подальші поточні ремонти.

Крім того, рівнянин пропонує закупити для комунальних служб сучасну техніку та знаряддя праці для прибирання сміття та снігу.

Збір підписів триватиме до 18 серпня 2018 року. Підтримати петицію можна за цим ПОСИЛАННЯМ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень