У Рівному готуються до великих спідвейних змагань

Як ми вже повідомляли, 27 серпня відбудеться командна гонка, присвячена Дню міста Рівне, за участю збірних України та Європи

Як повідомляють з «Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею», у складі збірної України стартуватимуть червоноградці Андрій Кобрин та Дмитро Мостовик; рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин та Володимир Омельян. Хоча, це попередній склад. Аби потрапити до складу збірної України активно тренуються Станіслав Огородник та Назар Федорчук. Окрім того, організатори вже більше двох тижнів чекають на відповідь Віктора Трофімова-молодшого. Також можливе підсилення нашої команди одним легіонером.

За збірну Європи мають стартувати представники Болгарії - добре відомий рівнянам Мілен Манєв, а також Словаччини - амбіційний гонщик та номер 2 у цій країні, Патрік Бурі. Контракт підписав і датчанин Якоб Букхейв (цей спортсмен зовсім нещодавно був суперником Трофімова у Німеччині, набравши комплект очок в основній сітці турніру та посівши друге місце в фіналі) Сильний десант європейців завітає з Польщі – це Павел Месьонц, Каміл Пульчинські та Томаш Хжановські, який обіцяв реабілітуватися в очах рівнян. До кінця тижня повинні підтвердити свою участь у рівненських змаганнях німці та латвійці.

Щодо самої гонки, то вона проходитиме у форматі 14 заїздів за сіткою датської ліги. Зауважимо, що за цією сіткою проводилися й змагання Української Ліги Спідвею, над відновленням якої працюють представники «КВРС». Нагадаємо, що про ідею створення ліги (можливо міжнародної), говорять майже рік і вже підписані попередні угоди з клубами SC Zarnovica (Словаччина) та KS Cross Lublin (Польща). Усне підтвердження є й від чеського клубу, документи з яким планують підписатиі восени. Окрім вищеназваних колективів, у лізі можливо виступлять і латвійці, а також ще один польський клуб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень